Parity Technologies stelde vandaag voor dat het misschien niet doorgaat met het doorvoeren van wijzigingen in de etherische blockchain-software als een manier om honderden miljoenen terug te vorderen in ontoegankelijke klantenfondsen.

De ontwikkeling komt dagen na het bedrijf geschetst vier etherische protocolwijzigingen die de toegang zouden herstellen de $ 275 miljoen in ether bevroren vorige maand vanwege een kwetsbaarheid in de software. De vier opties, die in een blogpost worden beschreven, omvatten verschillende wijzigingen in de software van het ethereum – met name de etherische virtuele machine (EVM) die slimme contractopdrachten in code vertaalt.

Vandaag zei Parity-woordvoerder Afri Schoedon dat de voorgestelde paden voor het ontsluiten van de fondsen misschien niet succesvol waren in het bereiken van een kritische massa die nodig was om haar ideeën te coderen, voor te stellen en te accepteren op het netwerk.

Hij zei:

“Eigenlijk wil ik er niet over praten, behalve dat een punt is dat Parity de voorstellen niet wil opvolgen, omdat we zien dat de feedback helder en luid was.”

De reactie kwam nadat Hudson Jameson, de communicatieleider van de Ethereum Foundation, Schoeden over de voorstellen vroeg als onderdeel van de agenda van de vergadering.

In een vervolggesprek vertelde Schoeden, die namens Parity spreekt op ontwikkelaarsbijeenkomsten en op openbare fora, aan CoinDesk: “We doen geen moeite meer om deze voorstellen te verbeteren.”

Parity Technologies moet nog een officiële verklaring afleggen over de volgende stappen, maar kort na de ontwikkelaarsvergadering van vandaag, het bedrijf tweeted dat het zijn opties zal herzien na het antwoord op zijn blogpost.

De post ontving niet alleen harde kritiek van ethereum gebruikers , maar ook ontwikkelaars van het open-source netwerk. In een blog van 11 december, ethereum kernontwikkelaar Nick Johnson gewaarschuwd dat de code kan veranderen, kan resulteren in gevaarlijke en onvoorspelbare resultaten.

“Vanwege de risico’s en de mate van onzekerheid rondom hen, kan ik persoonlijk geen van de vier varianten van dit voorstel aanbevelen”, schreef hij.

Verkruimeld papier afbeelding via Shutterstock


De leider in blockchain-nieuws, CoinDesk is een onafhankelijke media-outlet die streeft naar de hoogste journalistieke normen en zich houdt aan een strikte set van redactioneel beleid . Heeft u nieuws of een tip om naar onze journalisten te sturen? Contacteer ons op [email protected] .

Tags:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *